Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

PHOTOGRAPHER KAYSER O.

Ved Åbredden 9
2970 Hørsholm

VAT: 30 86 65 84
Mail: works@kayser-o.com
TLF: +45 20208030

BETALING OG BETALINGSKORT

Vi modtager Dankort, VISA

Ved køb med Dankort trækkes beløbet på købers konto, så snart varerne bliver afsendt fra Kayser O Photography. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

LEVERING OG PRISER

Vi sender til hele verden. Hvis du har spørgsmål, kontakt gerne: works@kayser-o.com

Levering i DANMARK

Forventet leveringstid: 5-8 hverdage
GRATIS levering

Levering i EU:

Forventet leveringstid: 8-10 hverdage
Pris: DKK 100,00

Resten af verden

Ønsker du levering uden for EU skriv til os på mail: works@kayser-o.com for at få oplyst leveringstid og pris.

RETURVARER

Hvis du ønsker at annullere dit køb, kan du gøre følgende:

  1. Returner varen senest 14 dage efter at du har meddelt os på mail: works@kayser-o.com, at du ønsker at fortryde dit køb. Du har 14 dage fra at have modtaget din ordre til at informere os om din returnering.
  2. Hvis du returnerer hele din ordre, refunderer vi den oprindelige fragtomkostning. Hvis du kun returnerer en del af din ordre, refunderer vi ikke fragtomkostningerne – og leveringsomkostningen afholdes derfor af dig.
  3. Returadressen er Photographer Kayser O., Ved Åbredden 9, 2970 Hørsholm, Denmark.

Hvis I har nogle spørgsmål, kontakt os venligst på mail: works@kayser-o.com eller på telefon +45 20 20 80 30

GARANTI

Evt. fejl og mangler ved varerne skal påberåbes inden 8 dage efter, du har opdaget fejlen. Du har pligt til at angive, hvori fejlen består og på forlangende vise, hvordan fejl eller manglen ytre sig.

Skader, der opstår efter ibrugtagning og som kan henføres til en produktionsfejl, er omfattet af reklamationsretten.

Varer, der efter ibrugtagning går i stykker som følge af forkert håndtering eller på anden måde har lidt overlast, vil ikke være omfattet af reklamationsretten.

Forbrugeren har 2 års reklamationsret.

Hvis klagen er berettiget, vil vi dække fragtomkostningerne. Produktet skal sendes tilbage i korrekt emballage.

Printet sendes til:
Photographer Kayser O.
Ved Åbredden 9
2970 Hørsholm
Denmark

Når du returnerer produktet, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare eller modtaget den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til works@kayser-o.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Din meddelelse skal som minimum indeholde dit navn, adresse og ordre nr. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. For praktiske detaljer – se punktet ”Reklamation og varereturnering”.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan ikke fortryde bare ved at nægte modtagelsen af ​​produktet uden at oplyse os samtidig.

REKLAMATION

Du skal sende din bestilling tilbage til os senest 14 dage efter at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ved retur er du ansvarlig for at produktet bliver pakket sikkert. Du bærer risikoen for produktet indtil levering af produktet.

Hvis der, mod forventning, skulle opstå skader under forsendelsen eller hvis du modtager varer, der er behæftet med fejl, bytter vi dem uden fragtomkostninger for dig. Du skal dog selv sørge for at returnere den defekte vare til os.

Evt. fejl og mangler ved varerne skal påberåbes inden 8 dage efter, du har opdaget fejlen. Du har pligt til at angive, hvori fejlen består og på forlangende vise, hvordan fejl eller manglen ytre sig.

Skader, der opstår efter ibrugtagning og som kan henføres til en produktionsfejl, er omfattet af reklamationsretten.

Varer, der efter ibrugtagning går i stykker som følge af forkert håndtering eller på anden måde har lidt overlast, vil ikke være omfattet af reklamationsretten.

Forbrugeren har 2 års reklamationsret.

Returadresse:
Returvarer skal sendes til:

Photographer Kayser O.
Ved Åbredden 9
2970 Hørsholm
Denmark

Telefon: +45 2020 8030

Skulle du have yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på works@kayser-o.com

Photographer Kayser O. – CVR nr.: 30866584

KOMPENSERING

Hvis du bruger din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger, der er modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse, og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at trække dit køb tilbage. Vi ønsker at gøre refusionen til samme betalingsform, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du giver os dokumentation for at have returneret produkterne. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

PERSONLIGE DATA

Vi beder om dit navn og din email. Disse oplysninger er sikre med os og vil ikke blive delt.

Når du handler hos Photographer Kayser O., behandles dine kreditkortoplysninger af Stripe, som leverer til sikker elektronisk betalingsløsning til Dankort og Visa. Alle kreditkortoplysninger behandles i overensstemmelse med betalingskortindustrien.

Data sikkerhed

PERSONLIG DATAPOLITIK

For at du kan indgå en aftale med os på kayser-o.com, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse.

Vi bruger registrering af dine personlige data, kun med det formål at kunne levere produktet til dig.

Data der er registreret hos Photographer Kayser O. og vil blive opbevaret til periode på fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger, der er givet til Photographer Kayser O., videreføres på ingen måde eller sælges til tredjepart, og vi registrerer ikke følsomme personoplysninger.

Som registreret hos Photographer Kayser O. har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få adgang til de oplysninger, der er registreret om dig. Du har disse rettigheder på grund af databeskyttelsesforordningen.

Forespørgsler vedrørende dette skal rettes til Photographer Kayser O. via e-mail til.

works@kayser-o.com